Acte de reconeixement del 18è Premi Pilarín Bayés

Aquest curs ha estat una mica estrany. Amb mascaretes, grups bombolla i algun confinament o altre que ens ha complicat la vida a infants, mestres i famílies. Per això, teníem moltes ganes de retrobar-vos i celebrar amb els nens i nenes la 18a edició del Premi Pilarín Bayés. Això si, amb totes les condicions de seguretat necessàries per tal de complir amb els protocols sanitaris.

Així que, el 1 i 2 de juny ens vam citar al Museu Nacional d’Art de Catalunya de Barcelona i a la Casa Rull de Reus per tal de repartir de la mà dels membres del Jurat del Premi Pilarín Bayés el llibre dels Contes del confinament escrits per nens i nenes i il·lustrat per la Pilarín.

Una trobada ben especial per a un curs (una mica) especial. I que va incloure una sorpresa que va agradar moltíssim als infants participants!

En col·laboració amb Catalunya Ràdio, vam instal·lar un estudi de ràdio mòbil on els guanyadors i guanyadores van poder gravar el podcast de cada un dels Contes del Confinament. Així que, ben aviat podreu sentir la veu dels autors i autores tots i cadascun dels contes.

Estigueu ben atents, en uns dies us informarem dels links on estaran disponibles els contes: a l’arxiu de podcast de Catalunya Ràdio i a les principals plataformes de podcast del Premi Pilarín Bayés. Una fantàstica eina per tal que famílies i escoles els pugueu descarregar i escoltar sempre que vulgueu. Al cotxe, a casa o a l’escola!

Volem agrair las infants, a les escoles i a les famílies la seva participació. Així com a l’Ajuntament de Reus que ens va cedir el meravellós espai dels Jardins de la Casa Rull, i al Museu Nacional d’Art que ens va obrir les portes a la sala de la cúpula. També al fabulós equip de Catalunya Ràdio que ens ha acompanyat en l’aventura de gravar els contes. Ha estat una experiència increïble que no oblidarem fàcilment!

Ah! I ja podeu comprar el llibre del Contes del Confinament a la Botiga Solidària de Sant Joan de Déu!