Amics i amigues del Premi Pilarín… Ja ho sabeu que hi ha una exposició passejant-se per diferents biblioteques del territori en la que els vostres contes en són els protagonistes? Doncs tal i com ho sentiu! Des de febrer l’exposició El món amb ulls d’infant. Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes està passejant-se per diferents biblioteques de Catalunya per apropar el premi a les famílies.

L’exposició és un homenatge a la trajectòria d’aquest concurs on els infants, a través dels seus contes, són cronistes de la societat i hi proposen solucions per al futur. El premi que té com a partida valors essencials com la solidaritat, l’amistat o la curiositat que també es poden trobar a l’exposició en forma de barret.

I per què en format de barret? Doncs perquè els barrets són un element clau de la indumentària de la nostra estimada il·lustradora i perquè l’exposició us convida a posar-vos el barret d’aquests valors  i mirar el món que ens expliquen els nens i nenes. No us perdeu l’espai de participació on podeu penjar un barret amb valors creat per vosaltres mateixos!

A la exposició hi trobareu fragments dels contes escrits pels infants, el testimoni de l’experiència viscuda per mestres i alumnes, i tot això organitzat en quatre blocs temàtics que permeten conèixer totes les dimensions del premi.

Les biblioteques on podreu veure l’exposició ‘El món amb ulls d’infant’ durant aquest 2019 són:

Biblioteca Font de la Mina (Sant Adrià del Besòs) – Del 15 de maig al 10 de juny
Biblioteca Canyadó (Badalona) – Del 9 de setembre al 3 d’octubre
Biblioteca Ernest Lluch (Vilassar de Mar) – Del 14 d’octubre al 7 de novembre
Biblioteca Ponent (Sabadell) – Del 18 de novembre al 9 de desembre

Esperem que en gaudiu!