Més de 400 infants van assistir a la festa dels Premis Pilarín Bayés

 

La celebració va tenir lloc l’1 de juny, amb la participació de més de 400 nens i nenes de 14 escoles d’arreu de Catalunya. Durant l’acte es va lliurar una còpia del llibre il·lustrat per la mateixa Pilarín a tots els infants guanyadors.

La Laia Servera, presentadora del programa Info K, va ser l’encarregada de presentar l’esdeveniment que es realitzà a l’auditori del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat. Es comptà amb la presència de la dibuixant que dóna nom al concurs de narració infantil, Pilarín Bayés, encarregada d’il·lustrar les 15 històries guanyadores redactades per alumnes de diferents escoles del país. La jornada va ser amenitzada pel músic Roger Canals que va fer ballar i jugar els infants a l’auditori amb les seves cançons.

Durant la jornada es van instal·lar espais de joc als jardins de fora l’auditori on els infants van poder construir les seves pròpies joguines, descobrir jocs d’altres llocs del món, inventar-se maneres per fer funcionar una màquina de causa-efecte i jugar a jocs de fira tradicionals.

Igualment, els amics de l’Info K en van fer un bon resum que us convidem a veure:

 

 

En breu, penjarem un enllaç amb les fotos de la jornada.