Noemí Pes

Coordinadora Premi Pilarín d’Obra Social Sant Joan de Déu

La veu dels nens i nenes a través dels contes i la Pilarín que te el do de conservar la màgia de la infantesa fan, d’aquest premi, un homenatge a aquesta etapa de la vida que, els adults, a vegades oblidem.

Didac Romagós

Coordinador de Ràdio Vilablareix

És un honor formar part del jurat i veure com les escoles i la quitxalla treballen diferents valors any rere any i alhora, prenen consciència del món on vivim a partir de la lectura i l’escriptura.

Susana Dabán

Directora Corporativa Grup Educa Borràs

És un veritable honor poder formar del jurat del Premi Pilarín Bayés, il·lustradora a la que admiro profundament, casa meva està plena de “petites històries” il·lustrades per ella. Personalment considero un regal poder veure els diferents temes que proposa el premi a través de la mirada dels nens, la qual sempre té una sensibilitat especial.

Laura Gonzalvo

Escriptora

És un privilegi participar com a jurat del Premi Pilarín Bayés. Els textos escrits per infants traspuen emocions i visions que només elles i ells poden transmetre. Fan riure, plorar, pensar. I ella, la Pilarín, és un referent en creativitat i alegria que ho il·lumina tot.

Xavi Ramiro

Il·lustrador

Quina combinació de generacions més extraordinària! La creativitat no té edat.

Ester Farrés

Bibliotecaria a Biblioteca Pilarin Bayés de Vic

Em sento agraïda de poder participar, en un premi que, com la Biblioteca on treballo, porta el nom d’una il·lustradora que admiro. M’il·lusiona ser testimoni de la creativitat dels infants a través de l’expressió escrita. Un Premi que uneix la imaginació i el talent dels infants amb l’art i la màgia dels dibuixos de la Pilarín.

Alba Puig

Directora editorial Mediterrània

La creativitat dels infants, sumada a la màgia del llapis de la Pilarín,creen uns contes ideals per llegir en família.

Susana Peix

Divulgadora LIJ

La creativitat dels infants amb els textos i la màgia de la Pilarín Bayés que els hi dona vida són una fusió fantàstica.

Meritxell Margarit

Periodista i escriptora

És un regal ser testimoni de  com els infants s’aboquen a l’escriptura i creix la participació gràcies a la intervenció d’un professorat molt motivat. El resultat final, amb els increïbles dibuixos de la Pilarín, és sens dubte el millor premi!

Gonçal Luna

Educador i escriptor

És un veritable privilegi trobar-nos cada any amb la Pilarín i amb els companys del jurat, i una gran alegria descobrir que el talent i la sensibilitat dels nostres infants ens permet pensar en un futur esperançador.